Od večeras na Adi bioskop pod zvezdama

Dugoočekivani „Drajv in“ bioskop koji se nalazi na prvom nivou Parkirališta na Adi, biće svečano otvoren večeras, 1. juna . Besplatne filmske projekcije planirane su u periodu od 1. juna do 1. jula 2020. godine.

Bioskop otvara projekcija filma Bilo jednom u Holivudu, a pre otvaranja medijima će se obratiti Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i Igor Stanković, direktor Kombank Dvorane.

„Drajv in" bioskop na Adi nastao je u saradnji Grada Beograda i Kombank Dvorane. Posetioci će tokom letnjih meseci, kao i ostatka godine, moći da gledaju filmove sa Parkirališta na Adi, koje je pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво