Mima Karadžić: Moje uloge jesu različite, ali su mi oči uvek iste

Glumca Milutina Karadžića, ovih dana gledamo u dve serije na RTS-u. Angažovan je u serijama „Grupa“ i „Biser Bojane“.

U brojnim ostvarenjima, Karadžić je ulazio u različite likove, od primernog vojnika, preko policajca, do kontroverznog biznismena. 

Devetog novembra počelo je emitovanje druge sezone serije Biser Bojane.

„Jako je lepo sve to zamišljeno i lepo će to da teče i likovi će se razvijati. Počelo je hladno vreme i košava, ide zima, a onda dođete kući i gledate Biser Bojane, plaže, kupaće kostime i znojava muška tela... Tako se vraćamo u leto“, počeo je šaljivo razgovor, gostujući u Beogradskoj hronici, Mima Karadžić.

Govoreći o rasponu karaktera likova koje je tokom bogate karijere tumačio, Karadžić kaže da je „likovima davao štošta, ali ne i boju očiju ili glas, koji ostaju i pripadaju glumcu“.

Glumac u seriji Grupa takođe tumači jednu od važnijih uloga.

„Glumim čoveka čiji je sin kriminalac. Tu sam tata koji je uštogljeni lekar, ali videćemo... Može to da ode u nekom pravcu pa da tata uđe u kriminal“, dodao je Karadžić.

Dodaje da serija Grupa, poput mnogih serija iz ranijih vremena, prikazuje našu stvarnost.

Film Darka Bajića Očevi slobode, je najnoviji projekat u kojem je Karadžić angažovan.

Glumac kaže da u nekim scenama „ima 90 godina, ali da su mu oči ostale iste“. Konačna realizacija filma se očekuje sledeće godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво