Da li će novi agent 007 biti žena, i to crnkinja

Na društvenim mrežama proneo se glas da bi Danijel Krejg uskoro mogao da ostavi lik Džejmsa Bonda iza sebe. To je mnoge navelo da pretpostave kako će naredni Agent 007 biti crnac, a ime Idriza Elbe se najčešće pominjalo. Međutim, treći su mišljenja da bi modernu verziju lika trebalo da igra žena.

Prema navodima „dobro obaveštenih krugova“, u narednom Bondu 25, Danijel Krejg se povlači na Karibe, a crna britanska glumica Lašana Lič glumi mladu špijunku koja preuzima njegovo legendarno 007 kodno ime.

Poverljivi izvor dodaje i da je termin „Bond devojke“, fraza skovana kako bi opisala ženske likove u ovoj filmskoj franšizi, sada zamenjena terminom „Bond žena“.

Britanskoj glumici Lašani Linč uloga akcione heroine ne bi predstavljala problem, s obzirom na to da je ove godine već glumila u filmu Kapetan Marvel.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво