„Južni vetar“ nastavlja da duva – nastavak i serija stižu 2020.

Nakon velikog uspeha filma „Južni vetar“, počelo je snimanje njegovog nastavka, ali i televizijskog serijala koji realizuju Radio-televizija Srbije i produkcijska kuća „Režim“. Tim povodom u Galeriji RTS-a je održana i konferencija za medije.

U režiji Miloša Avramovića, popularni krimi-triler Južni vetar, gledaćemo i kao serijal koji predvodi glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Milošem Timotijevićem i Draganom Bjelogrlićem.

„Bilo je izuzetno teško napraviti taj film, posebno što ovde ne postoji tradicija takvih filmova. Napravili smo uspešan film koji je gledan širom regiona, film je jedan od najgledanijih u Bugraskoj. Jedan od stranih likova, biće ih više, ali jedan od njih je Paskval Espozito, jedan od bosova u seriji Gomora“, najavio je reditelj Miloš Avramović.

„Nadam da ćete videti jedan kvalitativni skok u odnosu na prvi deo, a sada smo posle velikog uspeha prvog dela imali prilike da se malo produkciono razmašemo i da priča poprimi malo veće razmere, koje više pripadaju tom žanru“, objasnio je Miloš Biković.

Serija Južni vetar snima se u Srbiji, Crnoj gori i Italiji, a pored novih destinacija očekuju nas i nove uloge. Neke od njih pripale su Vuku Kostiću i Miodragu Dragičeviću. Glavna ženska uloga biće prisutna i u nastavku, ali ovoga puta uz razvijenu priču.

„Kao i u filmu ovo je prvenstveno muška priča i prati muške likove, a ja sam deo života glavnog muškog lika, tako da je važno da taj emotivni tok prati i dalje serija i nastavak filma. Naravno, tu je i nova uloga iza glavnog lika jer postaje otac, a ja majka, pa će se priča razviti i u tim porodičnim ulogama“, otkriva Jovana Stojiljković.

Film je do sada gledalo više od 900.000 ljudi širom regiona, a nastavak i seriju očekujemo 2020. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво