„Terminator" na aukciji

Prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti uskoro će biti „pod čekićem". Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" je bankrotirala i sprema se da ih proda na aukciji, koja će biti održana početkom sledeće godine.

Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" namerava da ta prava proda na aukciji, kako bi se izvukla iz bankrotstva.

„Halkion holding grupa" je 2007. godine platila 25 miliona dolara za autorska prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti.

Kupljena prava uključuju buduće prihode od prikazivanja filmova, prodaje di-vi-dijeva i snimanja televizijskih serija, ali ta kompanija ne poseduje nikakva ili veoma ograničena prava na prva tri filma.

„Halkion holding grupa" je u avgustu proglasila bankrot, a prethodno je producirala poslednji film iz serijala - „Terminator: Spasenje".

Sada se spremaju da u januaru organizuju prodaju imovine i prava koja poseduju, a najviše očekuju, naravno, od prodaje „Terminatora".

Kompanija se, inače, pripremala da snimi i peti film u serijalu, s obzirom na to da je četvrti deo na biskopskim blagajnama širom sveta zaradio oko 370 miliona dolara. Nažalost, u međuvremenu su bankrotirali.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво