Savršeni očuh sa mračnom tajnom

Dejvid Heris deluje i ponaša se kao idealni porodični čovek. Jedino Majkl sumnja da je njegov novi očuh zaista takav. Kada počne da istražuje Herisovu prošlost, isplivaće strašna tajna...

Mešavina horora i trilera „Očuh", režisera Nelsona Mekormika, rimejk je istoimenog filma iz 1987. godine, koji je proslavio glumca Terija O'Kvina.

Priča počinje kada se Majkl (Pen Bedžli) vrati iz vojne škole i sazna da je njegova majka Suzan (Sila Vord) u srećnoj ljubavi sa čovekom koji se zove Dejvid Heris (Dilan Volš, poznat po seriji „Reži me").

Skoro svi misle da je Dejvid savršen suprug i otac, pravi porodični čovek i domaćin, a jedino Majkl sumnja da je on osoba za koju se izdaje.

Da bi saznao više informacija o tom čoveku, pomoći će mu devojka Keli (Amber Herd), njegov biološki otac Džej (Džon Teni), kao i prijatelji njegove majke (Pejdž Turko i Šeri Stringfild).

Zajedno, oni malo-pomalo saznaju sve više detalja o tom misterioznom čoveku, a najznačajnije pitanje je da li će saznati pravu istinu na vreme.

Filmovi o tajanstvenom očuhu su inspirisani istinitom pričom o Džonu Emilu Listu, koji je 1971. godine pobio celu svoju porodicu, a zatim pobegao i sa novim identitetom zasnovao novi život.

Kada je snimljen prvi film, List je još uvek bio u begu.

Ipak, pravda ga je konačno sustigla, kada je 1988. godine uhapšen, posle emitovanja oglasa u televizijskoj emisiji „Najtraženiji američki kriminalci".

Taj podatak je uključen u priču rimejka.

Film se u SAD prikazuje od 16. oktobra, dok je premijera u Srbiji zakazana za 10. decembar.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво