Pakleni problemi u rajskom okruženju

U komediji „A kad brak nije lak" bračni par odlazi u egzotično letovalište kako bi spasao svoju „klimavu vezu". Da bi dobili grupni popust i prošli jeftinije, pozvaće prijatelje da im se pridruže. Iako oni misle da na odmor idu samo da bi se zabavili, shvatiće da su i njihove veze ugrožene...

„A kad brak nije lak" (Couples Retreat) je nova komedija o vezama režisera Pitera Bilingslija, koji je karijeru na filmu počeo kao glumac, još dok je bio dete.

Scenario za film je delo dvojca, koji i glumi u ovom ostvarenju, Džona Favroa i Vinsa Vona, koji su ga napisali zajedno sa Dejnom Foks.

Pored njih dvojice, u ovom ostvarenju glume još Džejson Bejtman, Kristin Dejvis (Šarlota iz serije i filma „Seks i grad"), Kristen Bel, Malin Akerman, Žan Reno...

Priča se fokusira na četiri bračna para, koja putuju na egzotično letovalište Bora Boru, da bi pohađali „nju ejdž" seminar, čiji je cilj spasavanje „klimavih" veza.

Svaki od ova četiri para ima sopstvene probleme, pa tako i Džejson (Džejson Bejtman) i Sintija (Kristen Bel), koji su imali skoro savršen odnos, ali se sve izmenilo kada su saznali da ne mogu da imaju decu.

U poslednjem pokušaju da izglade odnos, njih dvoje se odlučuju za odmor u tropskom utočištu.

Nesreća je u tome što nemaju dovoljno novca, pa zbog toga ubeđuju svoje prijatelje da im se pridruže, kako bi svi dobili grupni popust.

Tri ostala para na letovanje kreću da bi se zabavili, ne znajući da će se i njihove veze naći „pod lupom" i da će „isplivati" svi njihovi problemi.

Džoi (Favro) i Lusi (Kristin Dejvis) su manje-više imali lažni brak, još od kada su se venčali zbog neplanirane trudnoće, pre osamnaest godina.

Dejv (Von) i Roni (Malin Akerman) su toliko obuzeti svakodnevnom rutinom, da je svaka strast prosto iščezla iz njihove veze.

Poslednji par čine Šejn (Fejzon Lav), koji je posle bolnog raskida u vezi sa Trudi (Keli Hok), seks-bombom koja je upola mlađa od njega.

Filmski poznavaoci su kritikovali ovakav pristup, jer svaki od parova ima svoje posebne šale, priču i razrešenje problema.

Takođe, mnogi eksperti smatraju se da su, osim Favroa i Vona, ostali glavni likovi nedovoljno interesantni i smešni, dok je ipak pohvaljena gluma Žana Renoa (igra gurua, koji vodi seminar o popravljanju veza) i Karlosa Ponse, koji igra instruktora joge.

Da kritičari ipak nemaju „poslednju reč", pokazalo se posle premijere u SAD 9. oktobra, jer je film uspeo da se probije na prvo mesto najgledanijih ostvarenja, pošto je za vikend ostvario zaradu od 35,3 miliona dolara.

U Srbiji, ova komedija o vezama biće premijerno prikazana 1. novembra, na „Sinemaniji".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво