Zašto voliš prirodu – pokaži objektivom

Foto-konkurs „EkOko“ je posvećen zaštiti prirodnih bogatstava Srbije i promociji zaštićenih prirodnih područja. Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i vašim foto-aparatom beležite skrivene kutke srpske netaknute prirode – prijavite se.

Opstanak planete zavisi od svih nas. Počnimo vizuelno, obavestimo javnost koje prirodne lepote moramo zaštititi.

Da li će sve početi sa klikom vašeg foto-aparata? Svojim učešćem na konkursu doprinosite zaštiti životne sredine i jačanju ekološke vesti u Srbiji.

Vaše radove možete poslati do 17.11.2019. na mejl adresu: konkursdiskurziva@gmail.com.

Foto-konkurs se završava izložbom fotografija najboljih radova i svečanim uručenjem nagrada u Muzeju primenjene umetnosti.

Konkurs sufinansira Ministarstvo zaštite životne sredine, a partneri foto-konkursa su National Geographic, WWF Srbija, Centar za razvoj fotografije, Festival fotografije „Vizualizator" i Asocijacija medija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво