Šokantne fotografije krvavog pira lovokradica

Svu jezivost i užas ilegalnog lova na slonove uspeo je na fotografiji da prikaže Džastin Salivan iz Kejp Tauna, koji je dronom snimio tužan prizor iskasapljenog slona.

Fotografija, nazvana Disconnection, snimljena je dronom u severnoj Bocvani i prikazuje mrtvog afričkog slona, kojem su kljove izvađene, a čitava surla iščupana i leži par metara od glave.

Lovokradice su koristile motorne testere da odstrane ono što im je trebalo, a ostatak tela su ostavili da istrune.

Šokantne fotografije Džastin je napravio dok je snimao za privatnu kompaniju.

„Dok sam snimao, čuo sam rendžere pored kako pričaju i ubijenom slonu. Pitao sam ih ako mogu da odem sa njima. Kada smo stigli, lansirao sam dron da napravim krupan plan“, kaže 28-godišnji fotograf.

Perspektiva iz koje je snimljena daje fotografiji, kako kaže, osećaj izolacije i usamljenosti.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво