Kreativni zimski raspust

Da je učenje permanentan proces odavno smo usvojili. Svakog dana naučimo po nešto, pa ni predstojeći zimski raspust, neće biti izuzetak.

Srednjoškolci koji žele kreativan raspust i imaju različita interesovanja, mogu da posete jedan od beogradskih fakulteta, Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, koji srednjoškolcima nudi zanimljive i besplatne radionice. Zimske kreativne radionice 2019. održaće se u periodu od četvrtog do četrnaestog  februara.

Teme radionica

Javni nastup za koji stručnjaci kažu da može da nas dovede u stanje dekocentrisanosti i sputavanja da uspešno iskažemo ono što smo naumili. Postoje različiti vidovi savladavanja treme, ali svakako nezaobilazan način je uvežbavanje javnog nastupa. Sa Programiranjem srednjoškolci će se upoznati kreiranjem i principom funkcionisanja Windows aplikacija pomoću Microsoft.NET tehnologije i programskog jezika C#. Ovo je prilika da se nauči nešto novo, steknu nove veštine, pokaže kreativnost i zakorači u svet trenutno jednog od najatraktivnijih zanimanja.

Vordpres(Wordpress) upoznavanje sa radom na serveru,sa phpmyadmin bazom podataka i instalacijom skripti na server.
Poslovne veštine, prilika da se nauči koliko faza rada postoji u procesu selekcije za posao/praksu i kako se pripremiti za potencijalni razgovor za posao.
Internet marketing, digitalna oblast koja podrazumeva posvećenost i konstantno usavršavanje. U današnje vreme važno je biti u toku sa savremenim trendovima i otkriti tajne plasiranja brenda na tržište.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво