Beti ispala, pobednici večeri „Bend i vokali“!

Rambo Amadeus, mentor tima sa najmanjim brojem glasova, izbacio Beti Đorđević iz daljeg takmičenja. „Bend i vokali“ trijumfovali u osmoj emisiji „Ja mogu sve“!

22.57 – Pobednici prve eliminacione emisije „Bend i vokali“ sa 60 bodova!

22.49 – Rambov tim ima najmanji broj glasova. Mentor mora da odabere takmičara koji ne nastavlja takmičenje. Beti, dovoljno si dala ovoj emisiji, hvala ti slobodna si, obrazložio je Rambo svoju odluku.

22.40 – Prošlonedeljna pobednica Beti Đorđević poklonila je svoju nagradu od 1.000 evra Gerontološkom centru „Beograd“.

22.29 – Jedini dvostruki pobednici takmičenja Sara i Boris borbu za ostanak u takmičenju zatvaraju pesmom Pišonja i Žuga. Kako živneš kad Sara dođe, zadirkuje Danica Borisa. Ovo je jedna od himni rokenrola, najpotresnijih, a ovo je generacija do koje rokenrol nije mogao da dopre, oštar je Rambo. Vama je ova pesma tako legla, došli ste spremni da pobedite. Žika ne glasa, maksimalnih 36 bodova.   

22.22 – Tango uz pesmu Blame može Boletu i Miri doneti opstanak u takmičenju. Trema je tu, ali i brojanje „strasno šaputanje“, istakla je Danica. Učinilo mi se da je odnos pokvaren, kontakt, primetio je Konstantin. Rambo ne glasa, 30 bodova kaže žiri.

22.10 – Teodora peva legendarnu pesmu Harisa Džinovića Rano je za tugu. Videlo se da ti nije dobro, ali scenski nastup fantastičan, ocenila je Danica. Tek večeras vidim koliko brutalan alat i talenat ima, iznenađen je Rambo. Suviše si mlada za ovu pesmu, Harisove pesme se ne pevaju iz duše nego iz stomaka, kaže Kostja. Žika ne glasa, ocena 30.

21.59 – Beti Đorđević nada se da će joj Molitva obezbediti opstanak u takmičenju. Smetale su joj igračice, ali ništa to nije uticalo na moj utisak, istakla je Danica, Konstantin priznaje da je bio očaran. Beti pogreši malo, traži Žika. Rambo ne glasa, maksimalnih 36 bodova!   

21.48 – Grmljavina od Boškove ljubavi prema rokenrolu! Hevimetal nije potreban Bošku, uveren je Rambo. Fantastičan je, kaže Žika. Pravi rokeri ne nose ovakvu obuću, primetio je Kostja. Danica opet ne glasa, ocena 32.

21.35 – Nežni ples Kristine i Mire uz numeru A Thousand Years. Nedostajalo je mekoće pokreta, slaže se Danica sa Konstantinom, dok Žika smatra da je dvojac koji stoji pred njim nenadmašan. Mentor Rambo ne glasa, ocena 30.   

21.25 – Iz uzdaha „Pahuljica“ otima se Aleluja (Hallelujah). Pevale su na srpskom, engleskom, ruskom, čak i na arapskom! Ja bih pristao na sve, samo kada bi mi puštali ovako decu koja igraju i pevaju, kaže Rambo. Zagrejete srce, kratak je bio Žika. Vi niste pahuljice, vi ste anđeli, poručio je Kostja. Bez Danice opet, ocena 34. 

21.18 –Uz izvinjenje zbog prošlonedeljnih kritika Rambo poklonio orhideju. Kada sam izgovarao kritike nije mi to delovalo tako grubo, ali kada sam pogledao kod kuće, shvatio sam da sam da nisam smeo da pucam iz svih oružja, objasnio je Rambo.   

21.12 – Ritam od kojeg igra ceo studio – „Bend i vokali“ i Cepaj. Članice hora okupirale publiku! Stvarno ste cepali za sve pare, oduševljeno je rekla Danica dodajući da su zapalili i publiku i sve u studiju. Jednom rok bendu nije jednostavno da se ibore sa ovakvim temperamentom, poručuje Rambo. Energetsko polje koje su napravili sjajno za Kostju. Još jedna maksimalna ocena žirija bez mentora Žike.  

20.57 – Eliminacionu fazu takmičenja otvara grupa „Do poslednjeg daha“! Članovi grupe nadmašili sebe, zbog ovakvih trenutaka i postoji pozorište, smatra Konstantin Kostjukov. Ekipa nadilazi tehnički deo, videli smo ležernost i igru u njihovom izvođenju, ocena je Ramba Amadeusa. Žika je pohvalio ženski deo grupe i najavio da će im se pridružiti nekom prilikom u haljini, naravno. Danica ne glasa za članove svog tima. Maksimalnih 36 bodova! 

Posle sedam emisija u kojima su imali priliku da pokažu šta sve umeju, takmičare je večeras očekivala i borba za opstanak. 

Jedan učesnik šou-programa Ja mogu sve, Beti Đorđević ispala je iz daljeg takmičenja.

Ja mogu sve

Iz nedelje u nedelju, počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji žiri bira najboljeg takmičara, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво