Bilo je ovo Betino veče!

Nasmejana Beti Đorđević večeras blistala, što joj je donelo i pobedu u šou-programu „Ja mogu sve“. Nagradu od 1.000 evra daće Gerontološkom centru „Beograd“.

23.18 – Beti Đorđević je pobednica sedme emisije Ja mogu sve, sa 99 poena!

23.04 – U toku je glasanje. Maksimalni broj poena dele Beti Đorđević, Kristina i Mira, „Pahuljice“, Teodora i Sara i Boris. Predstavnici dece su 12 poena dali Bošku. Odrasli su maksimalan broj dali Beti. Takmičari večeras dobijaju i poene koje su osvojili u mentorskim timovima.

22.55 – Sara i Boris pevaju Lutku od S.A.R.S-a. A onda se Sara pretvara u Ninu Badrić... Takvi kao ti. Kostja misli da se lepo dopunjuju. Rambo kaže da lepo pevaju i slažu glasove. Danica kaže da su mladi i mnogo žele, što je dovoljno. Žiki su slatki. Ponovo četiri dvanaestice.

22.45 – Teodorin samostalni nastup je na redu. Na sceni se pojavljuje Bruno Mars! Naravno, 14-godišnja Teodora izvodi pesmu Uptown Funk. Rambo kaže da će sačekati 3, 4 godine i da je vodi s njima na turneju. Žika ponosno ističe iz čijeg je Teodora tima. Kostja je to prepoznao po frizuri! Čestitke upućuje svima, posebno igračima i koreografu. Dvanaest od svih članova žirija, maksimalnih 48 poena.

22.30 – Vreme je za „Tim Rambo “. Beti je prva na sceni. Rambo je iz pozadine prati na gitari. Stižu i Bole i Mira, Kristina i Mira... Love for Sale. Sve se dešava u „Rambovom džez baru“. Danica ističe da je poznat kao džentlmen, i da se divi timu koji je kod Ramba jer je on toliko prepotentan. Lepa zamišljena igra, rekla je na kraju. Žika je za razliku od Danice čuo Rambovu gitaru i bilo mu je čarobno. Konstantin misli da je Rambo bio vrlo oprezan, sa velikim poštovanjem prema svom timu, ali mu zamera što ga izdvaja sjajno odelo. „Očekivana“ osmica od Danice, od Žike 12, od Kostje 12, 32 poena za tim.

22.21 – „Pahuljice“ sad Čuvaju ovce. Danica je ponosna na njih. Rambo jedno vreme nije razumeo tekst, ali su mu preslatke. Kostja kaže da su ih sve ošišale male čobanice. Žiki je sve bilo kako treba. Četiri dvanaestice – 48 poena.

22.15 – Bole i Mira su večeras Džon Travolta i Olivija Njutn Džon – The One That I Want iz Briljantina. Rambu su simpatični, unose optimizam. Miri ovo najviše leži, smatra Kostja. Dinamični i temperamentnim dovoljno da uživamo, dodaje Danica. Žiki je sve bilo fantastično. Rambo 10, Danica 12, Žika 12, Kostja 10, ukupno 44.

22.06 – Boško „kao Čola“ i „Do poslednjeg daha“ izvode Zagrli me. Osećaj mere, kao bal, kaže Rambo. Užasno teška pesma za pevanje, dodaje. Žika misli da su izvanredni, Boško je „konačno našao svoje društvo“. Danica je presrećna i prezadovoljna njihovim nastupom. Kostja je danas zbunjen, ne zna da li da posmatra sve ovo kao šou ili profesionalno. Rambo Bošku daje 10, Danica 12, Žika 12, Kostja 10, ukupno 44. „Do poslednjeg daha“ su dobili dva poena više.

21.45 – „Tim Žika“ je na sceni! „Bend i vokali“, Teodora, Sara i Boris... A onda i Žika lično... u crvenoj haljini! Publika skandira njegovo ime. Dragana ih ispravlja: „Živka“. Pravi je mentor, sigurna je Danica. Rambu liči na Rahelu Ferari. Tera Žiku da napravi komediju na RTS-u i kaže da je „izvrsna mentorka.“ Kostja se šali da od Žikinog izlaska na scenu ništa drugo nije mogao da vidi, ne zna šta se dešavalo na sceni. Maksimalnih 36 poena od žirija.

21.37 – Kristina i Mira prave „revoluciju“ na sceni! Plesna tačka uz Revolution. Ocenjivanje kreće od Kostje jer je ovo njegova oblast. Vide se mogućnosti i individualnost, odlično, kaže predsednik žirija. Danica pohvaljuje njihovo nošenje sa profesionalcima. Rambu je ovo poučno – fokusiranost na ples, što ne pokušavaju da mešaju žanrove. Žika se pita da li ovo video ili sanjao? Izvanredno! Takve su i ocene, 48 poena.

21.29Jutro će promeniti sve, tvrdi Beti Đorđević, pevajući veliki hit „Indeksa“. Prelazi na Baj, baj, baj, Bisere Veletanlić. Ona vlada scenom, kaže Rambo, ona je Holivud i treba je sprečiti da „odleprša“. Danica je primetila da je Betin osmeh prešao i na telo i pevanje i ples. Konstantin u nastupu vidi pravi koncert i zahvaljuje se što mogu da prisustvuju. Žika ima samo reči hvale, takođe. Četiri dvanaestice govore sve – 48 poena.

21.20 – „Bend i vokali“ pevaju čuveni „Čorbin“ hit Pekar, lekar, apotekar. Danici su bili divni, svaka čast, kaže. Rambo im skreće pažnju da je pesma setna, i voleo bi da su je malo oplemenili, a ne „prepričali“. Kostja im čestita, bolji su nego prošli put. Rambo ponovo daje osmicu, Žika, Danica i Kostja po maksimalnih 12 – 44 poena.

21.11 – Čeka se ocena žirija. Ovo je sve lepo, ali nije po njegovom ukusu, jer je Danica u centru pažnje, smatra Rambo. Zbog gledanja u Danicu mu je promakao i beli konj na sceni, našalio se. Žika je zadovoljan, njemu Danica sija. Posebno ga je oduševila špaga. Kostja kaže da je Danica odlično povela svoju ekipu. Ocene za „Tim Danica“: 8 od Ramba, 12 od Žike, 12 od Konstantina, ukupno 32.

21.07 – „Tim Danica“ ponovo... „Pahuljice“, Boško i Another Brick in the Wall. Frenetičan aplauz publike – Danica je lako izvela svoju čuvenu špagu!

21.02 – Spektakl je počeo! Na scenu izlazi prvi mentorski tim na čelu sa Danicom Maksimović. Boško, Danica i „Do poslednjeg daha“ izvode numeru To je bila ljubav, iz filma Cigani lete u nebo.

Rambo je mentor grupe koju čine: Beti Đorđević, Kristina i Mira, i Mira i Bole. Danica predvodi Boška Dudvarskog, grupu „Do poslednjeg daha“ i „Pahuljice“. A kod Žike su „Bend i vokali“, Teodora Stanković i Sara i Boris.

Dakle, posle vrlo ozbiljnih priprema, mentori će večeras nastupiti sa svojim timovima.

Kako će se snaći takmičari, ali i Danica, Žika i Rambo gledajte od 21 čas na Prvom programu RTS-a.

„Ja mogu sve“

Iz nedelje u nedelju, počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji žiri bira najboljeg takmičara, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

U poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво