Читај ми!

Novinari izabrali Automobil 2021. godine

Žiri za izbor Automobila godine 2021. i Asocijacija automobilskih novinara Srbije, glasanjem je izabrala automobil godine, "Toyotu Yaris". Završno testiranje automobila održano je, kao i prošle godine, na području Kosmaja, gde su članovi žirija imali priliku da testiraju sve automobile u različitim uslovima vožnje: na autoputu, magistralnom putu, i zatvorenom poligonu.

U konkurenciji za najbolji Automobil za 2021. godinu bili su: "Toyota Yaris", "Dacia Sandero Stepway", "Audi A3" i "Seat Leon".

Jedini kandidat za eko automobil godine bio je "Fiat 500 - mild hybrid First Edition". Većinom glasova članova žirija titulu Automobila godine 2021, dobila je „Toyota Yaris", koja je izabrana i za evropski automobil godine za 2021. godinu. Posebno je pohvaljena hibridna tehnologija i niska emisija štetnih gasova izabranog automobila.

Pored titule Automobila godine i eko automobila godine, žiri je dodelio specijalna priznanja,pa je za najbolji automobil u klasi 2021. proglašena "Dacia Sandero Stepway".

Nagradu za najbolji dizajn enterijera osvojio je  "Audi A3", a nagrada za najbolji infotejment pripala je marki automobila "Seat Leon".

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво