Читај ми!

Uz "Star Wars: Squadrons" kao da ste usred svemirske bitke

Video-igra "Star Wars: Squadrons" vraća pravi osećaj letenja u svemiru i komplikovanijih komandi, zadržavajući visoki stepen pristupačnog spektakla letačkih igara u arkadnom stilu.

Za sve uspone i padove koje smo imali sa raznim medijskim proizvodima Ratova zvezda tokom poslednjih nekoliko decenija, formativne svemirske borbene simulacije Eks vinga (X-wing) i Ti-Aj-I fajtera (TIE fighter) na MS DOS-u uvek su bile najbolje.

Teško je zalutati kada ste fokusirani na detalje suštinski hladnih naučnofantastičnih letelica za razliku od onoga što se sada događa sa džedajskim lozama ili svemirskom politikom.

Bilo je nekoliko Star vors svemirskih borbenih igara u arkadnom stilu koje su ispunile dvadesetogodišnji period od poslednjeg simulatora letenja, a neke od njih su čak bile i dobre.

Star Wars: Squadrons vraća pravi osećaj letenja u svemiru i komplikovanijih komandi zadržavajući visoki stepen pristupačnog spektakla letačkih igara u arkadnom stilu.

Balansiranje ove dve mehanike funkcioniše vrlo dobro u stvaranju iskustva zbog kojeg se osećate kao da ste zaista aktivni učesnik u Zvezdanom ratu.

Osnovne mehanike biće poznate onima koji su ikada igrali bilo koju letačku igru. Letite napred, a ne unazad i možete se vrteti dok vam ne pozli. Manevrišete svojim nišanima na neprijatelja a zatim ispaljujete lasere ili rakete na njih.

Zaključani ste za prikaz akcije u prvom licu iz kokpita, ali u ovom slučaju sve misije eskadrile su u svemiru, što znači da održavanje visine nije nešto zbog čega se morate brinuti već umesto toga dobijate slobodu da letite duž bilo koje ose. 

Sama priča kampanje nije previše razrađena, a vodeće bitke u multiplejeru mogu biti neverovatno neujednačene.

Ipak, osećaj same borbe je toliko spektakularan da će vas progurati kroz sve to. Priroda žongliranja svim zadacima potrebnim za upravljanje vašom letelicom sa maksimalnom efikasnošću dok upijate zvukove Ratova zvezda iskustvo je koje je Skvadrons pogodio u najsitniji detalj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво