Novi izgled Fejsbuka konačno stigao, ali možete zadržati i stari

Novi izgled Fejsbuka najavljen još prošle godine, sada je dostupan svim korisnicima. Novi dizajn će imati više belih površina, ali i tamni mod.

Iz „Fejsbuka“ poručuju da novi dizajn omogućava korisnicima da lakše pronađu sekcije Video, Igre i Grupe. Nova desktop stranica je dobila brojne karakteristike mobilne aplikacije, a uz to se i učitava brže nego ranije.

Nova opcija koju redizajn donosi je odabir tamnog moda, nešto slično što imaju Tviter i Slek. Osim što lepo izgleda, stranica u tamnom modu smanjuje osvetljenost ekrana što deluje mnogo blaže na oči korisnika u slučaju slabog osvetljenja. Takođe, omogućava i bolju vidljivost video snimaka na Fejsbuku.

Korisnici će lakše moći da kreiraju događaj, stranicu, grupu i reklamu. Omogućeno je da u realnom vremenu proverite kako će izgledati nova grupa koju želite da napravite, kao i da vidite kako će izgledati na mobulnim uređajima pre nego što postane vidljiva svima.

Iz „Fejsbuka" ističu da će se novi dizajn postepeno menjati, a s obzirom na to da je započet u subotu, postepeno će stizati do korisnika. Ako se nekome ne svidi novi izgled, može da zadrži stari tako što će u podešavanjima izabrati „Klasik Fejsbuk“, ali to će moći samo u nekoliko narednih meseci.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво