Izlazak "The Last of Us II" odložen do daljeg zbog koronavirusa

Izlazak dugo očekivane postapokaliptične avanture “The Last of Us II” odložen je do daljeg zbog pandemije koronavirusa.

„Soni“ je na Tviteru saopštio da će nastavak izuzetno popularne i uspešne postapokaliptične avanture The Last of Us biti, iz logističkih razloga, odložen zbog pandemije koronavirusa.

Razvoj video-igre, čiji je izlazak bio zakazan za 29. maj, skoro je završen i ona je maltene spremna, ali su iz razvojnog studija "Naughty Dog" za gejming blog Kotaku rekli da je odluka napravljena iz logističkih i ekonomskih razloga.

„Dobra vest je da smo skoro završili razvoj The Last of Us II. Međutim, čak iako smo završili igru, suočeni smo sa objektivnim okolnostima koje su van naše kontrole“, naveli su iz studija.

Zbog problema u logistici i distribuciji njihovog novog naslova, nisu, kako kažu, želeli da lansiraju igru u kojoj svi ljudi širom sveta ne bi mogli da uživaju.

„Želimo da u The Last of Us II svi u isto vreme mogu da uživaju, kako bi svi obožavaoci širom sveta imali najbolje moguće iskustvo dok je igraju. To znači da moramo da odložimo lansiranje igre dok ne budemo mogli da rešimo logističke izazove“, naveli su iz studija "Naughty Dog".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво