Читај ми!

Stigao novi „Ofis 2016“

„Majkrosoft“ je korisnicima širom sveta učinio dostupnim „Ofis 2016“. Ove aplikacije su najnoviji dodatak „Ofisu 365“, „Majkrosoftovom“ pretplatničkom servisu koji pomaže ljudima da svoj posao obavljaju na najbolji mogući način.

Kompanija iz Redmonda je najavila i nove unapređene Ofis 365 servise koji će još jednom potvrditi da je postao moćna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih u svrhu timske produktivnosti.

Korporativni potpredsednik Kirk Kenigsbauer predstavio je više informacija o Ofisu 2016 na zvaničnom blogu.

Ofis 2016 pruža nove verzije desktop aplikacija za Vindouz, uključujući Vord, Pauer pojnt, Eksel, Autluk, One Note, Prodžekt, Visio i Akses. Pretplatom na Ofis 365, najnovije verzije kompletno instaliranih aplikacija, koje se mogu koristiti na više uređaja, postaju konstantno dostupne, u kombinaciji sa setom individualnih i komercijalnih servisa koji se kontinuirano razvijaju i unapređuju, kao što su OneDrive onlajn skladište, Skajp za poslovne korisnike, Delv, Yammer i zaštitne funkcije za biznise.

Ofis 2016 aplikacije savršeno rade na najnovijem Vindouzu 10, koji uključuje novi Sway za kreiranje lako deljivih interaktivnih priča koje odlično izgledaju na svakom ekranu.

Helo će vas ulogovati na Vindouz i Ofis 365 u samo jednom jednostavnom koraku, dok mobilne Ofis aplikacije uključuju korišćenje sa opcijom Contunuum, tako da svoj telefon možete koristiti kao desktop računar.

Kortana se povezuje sa Ofisom 365 i može da pomogne sa zadacima kao što su priprema sastanaka, a dalja integracija sa Autlukom stiže u novembru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво