Читај ми!

Novi Sad okuplja stručnjake za softverski inženjering

Konferencija "Coding Serbia" okupiće 17. i 18. oktobra u Novom Sadu stručnjake za softverski inženjering. Cilj konferencije jeste unapređenje razmene informacija između softverskih stručnjaka iz Nemačke i regiona Balkana.

Međunarodna konferencija "Coding Serbia" okupiće 17. i 18. oktobra u Novom Sadu stručnjake za softverski inženjering.

U pitanju je prva konferencija ove vrste u Srbiji. Predavači su ljudi iz branše, mahom stručnjaci iz Nemačke, sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u ovoj oblasti.

Organizacijom kompanije "Codecentric" prostorije NIS poslovnog centra okupiće eksperte za softverski inženjering, koji će sa učesnicima podeliti svoja teorijska znanja i praktična iskustva u radu sa klijentima.

Konferencije kao što je ova namenjene su najširem krugu profesionalaca koji su svakodnevno pred izazovima uvođenja najnovijih tehnika i alata, kao i mladim ljudima na završnim godinama studija informatičkih smerova.

Kompanija "Codecentric" iz Novog Sada, firma "Codecentric AG" iz Solingena u Nemačkoj, odlučila se na organizaciju ove konferencije sa ciljem unapređenja razmene informacija između softverskih stručnjaka iz Nemačke i regiona Balkana.

Dodatne informacije o samom programu konferencije, predavačima i cenama mogu se pronaći na sajtu codingserbia.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво