Читај ми!

Novi „ajpedovi“ stižu 22. oktobra?

Ni police nisu stigli da popune novim „ajfonima“, a u „Eplu“ već gledaju kako da nastave jesenju ofanzivu. Spekuliše se da će američka kompanije već 22. oktobra predstaviti nove „ajpedove“, kao i da rade na novom modelu sa 33 centimentra dugačkom dijagonalom.

Tek što su izbacili nove „ajfonove“, a u „Eplu“ se spremaju da svečano predstave novi „ajped mini“ i „ajped 5“. Priča se i da se u razvoju nalazi i potpuno novi model sa 33 centimetra dugačkom dijagonalom.

Prema nepotvrđenim informacijama, predstavljanje novih „ajpedova“ održaće se 22. oktobra, a u tom slučaju u prodaji bi trebalo da se pojave 1. novembra.

Ovo bi ujedno bilo i skoro godinu dana otkad je izvršni direktor „Epla“ Tim Kuk predstavio prvu generaciju „minija“.

Već je bilo reči o dugo očekivanom predstavljanju novih „ajpedova“, a često je pominjan 15. oktobar. Ipak, izgleda da će se veliki događaj odigrati nedelju dana kasnije. 

Da bude zanimljivije, istog dana će i „Nokija“ predstaviti svoju novu „lumiju 1520“ sa 15 centimetara dugačkom dijagolom.

Internetom su već procurele fotografije koje nagoveštavaju kako bi tableti trebalo da izgledaju.

Možda i najzanimljivija informacija koja se pojavila jeste da „Epl“ izgleda radi na razvoju novog modela sa 33 centimetra dugačkom dijagonalom.

Analitičar „Barklija“ Ben Reices kaže da misli da su navodi o novom modelu tačni, dodajući da će novi 64-bitni „a7“ čip omogućiti takvom tabletu da bude istinska zamena za laptop.

Prema njegovim rečima, 64-bitna arhitektura omogućava više radne memorije što znači da će bez problema moći da se pokreću i memorijski zahtevne aplikacije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво