Читај ми!

Jesen stiže, igro moja

Septembar će biti praznik za ljubitelje video-igara. U naredne tri nedelje izaći će nekoliko naslova, među kojima su najočekivaniji „PES“, „FIFA“, „Arma 3“ i „GTA 5“. Već od sutra, stratezi će ponovo moći da uđu u kožu rimskih generala u novom izdanju "Total War: Rome 2".

Što se više približava jesen, po nepisanom pravilu, u kuhinjama najvećih svetskih distributera video-igara sve je užurbanija atmosfera.

U skladu sa time, narednih meseci ljubitelji video-igara mogu da očekuju pravu lavinu novih naslova, poput PES 14, FIFA 2014, Arma 3, GTA 5, a već od sutra, dugo očekivani Total War: Rome 2.

Deveti naslov u serijalu Total War omogućiće igračima da uđu u kožu rimskih vladara, podižu gradove, osiguravaju trgovačke rute i vode rimske legije u borbi protiv „varvarskih“ neprijatelja.

Imajući u vidu reputaciju koju je stekao prvi deo igre Total War: Rome, pravi ljubitelji strategija jedva čekaju izlazak nastavka.

Iako je drugi deo ostao veran starom receptu, na prvi pogled se vidi da je grafika daleko bolja i bogatija, kao i da će bitke biti još složenije, a da će uspešno igranje iziskivati sate planiranja.

Osim Rima, igrači će moći da vode i Kartaginu, Egipat i Makedoniju, a u igri će se naći više od 100 različitih naroda.

Za deset dana će izaći i Arma 3, novi nastavak popularne vojne simulacije, a drugi deo septembra rezervisan je pretežno za ljubitelje sporta, ali i akcija.

Tako će 19. septembra početi nova sezona za PES 2014, a nedelju dana kasnije izaći će i FIFA 14. Ljubitelji akcije i vožnje kola moći će da odahnu 17. septembra, kada će svetlo dana ugledati GTA 5.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво