Читај ми!

Запросио девојку путем укрштенице

Спојивши љубав и страст, један 28-годишњи Американац запросио је девојку путем укрштенице објављене у дневној штампи. Девојка је била потпуно одушевљена гестом и наравно пристала!

Кори Њумен обожава да решава укрштене речи па је сасвим природно што је од уредништва Вашингтон поста затражио да у свом викенд издању објави посебну укрштеницу чије решавање открива реченицу „Марлоу Епстин, да ли желиш да се удаш за мене?".

Име и презиме младе даме крили су се у редовима 37 и 39 водоравно које је она попунила одговоривши на питања: „лик из филма Заљубљени Шекспир" и „сценариста филма Казабланка", док је у колони 51 водоравно требало написати „речи које иду с одређеним прстеном".

Када је Марлоу, која такође обожава енигматику, коначно попунила укрштеницу, угледала је поруку која јој је била намењена.

Чим је наглас прочитала магичну реченицу, Кори је клекнуо пред њом са дијамантским прстеном у руци.

Девојка је одговорила „да" свом веренику, објаснивши касније листу да је била „потпуно затечена његовим гестом".

Ваљда због узбуђења, Кори је замало остао без укрштенице јер су се новине распродале па је морао да узме примерак који је нашао испред комшијиних врата.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво