Рекордер по броју хапшења

Ко шта ради, Пол Болдвин излази пред судију! То му дође као неко занимање, јер је овај Американац ухапшен чак 154 пута.

Четрдесетдеветогодишњи Пол Балдвин из америчког Портсмута у Њу Хемпширу наставио је да обара сопствени рекорд, јер је пре пар дана ухапшен по 154. пут.

Амерички, а можда и светски рекордер по броју хапшења, овог пута је завршио иза решетака због тога што је украо два паковања са по 18 конзерви пива и једно са 12 "бадвајзера" у Мејну, што су потврдиле камере за надзор.

Наравно, Болдвин, који је полицији рекао да живи у улици Брустер, није се појавио пред судом и поред гомиле налога који су му упућени, па је приведен, рекао је шеф полиције Ед Стронг. Пошто опет није имао за кауцију, до суђења заказаног за 9. август ће седети у притвору.

Списак прекршаја му је бесконачан и мало је ствари због којих није одговарао - осам повреда поседа, четири покушаја преваре са осигурањем, крађе, подметање пожара, узимање украдене робе...

Никада, додуше, није правио тешка кривична дела, као што су убиства или оружане пљачке. Пре годину и по дана ухапшен је због крађе лименке пива која кошта два долара, а морао је да плати казну од 5.000 долара, која му је замењена за затвор.

Пар дана након што је изашао из затвора потукао се у пабу, због чега је био ухапшен 153. пут и осуђен на година дана затвора.

Пре 154. хапшења, на слободи је провео читаве две седмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво