Зомби хорда на улицама Сијетла

На Дан независности у Сијетлу су се „из патриотских“ разлога ујединили сви локални зомбији и поставили нови Гинисов рекорд по питању најмасовније зомби шетње - било их је 4.233.

Дошли из својих гробова... или барем станова. У венчаницама и оделима, умрљани крвљу, у потрази за мозговима... или су понели своје, намазане сирупом од вишње.

У ствари, 4.233 зомбија окупило се на улицама америчког града Сијетла ради постављања новог Гинисовог рекорда у најмасовнијој зомби шетњи.

Прошлог јула, на истом догађају, учествовало их је нешто мање од четири хиљаде (3.894), међутим, рекорд им је оборен већ у августу, на музичком фестивалу у Енглеској, где их се окупило 4.026.

Из "патриотских разлога", са жељом да поврате титулу, јуче на Дан независности у Сијетлу се окупила хорда од 207 "живих мртваца" више, на скупу названом "Red, White and Dead". 

"У сваком од нас чучи по један зомби, па је забавно повремено га пустити напоље", рекао је један од учесника. 

Иначе, ЗОМБИ организација подржава борбу против сиромаштва, па учесници њихових манифестација за сиромашне прикупљају конзервирану храну која се не квари.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво