Читај ми!

На часу физике пала су два гола – утакмица као наставно средство

Било је директора који су пустили ђаке кући када је играла Србија са Камеруном. На неким часовима кришом се гледала РТС планета, а на неким се утакмица гледала јавно и још се уз то учила физика.

Татјана Марковић професорка средње медицинске школе у Шапцу спојила је лепо и корисно - и забавила и испитала ученике за време утакмице.

„Не мислим да су питања била тешка мада је пажња ученика била подељена. Део ученика је могао да комуницира, а део је био потпуно у утакмици, мушки део одељења.

Мој план је био да уђем у разред и да их питам, јер смо се тако договорили", истакла је Татјана Марковић професорка средње медицинске школе у Шапцу.

Истакла је да када је ушла у одељење видела је групице ученика који гледају утакмицу.

„Мислим да је то био потпуно погрешан тренутак да им то отмем. Тада сам одлучила да саставим низ питања која би мени била интертесантна, а која се тичу физике. Наравно и да им дозволим да навијају. На том часу пала су два гола, а утакмица је била наставно средство. Живот се дешава у учионици и ван ње, а првенство у фудбалу је у току најнезгоднијег периода године јер је период оцењивања у школи", истакла је проф. физике Татјана Марковић Средње медицинске школе у Шапцу.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво