Читај ми!

Цела породица се питала ко толико гласно хрче - меде провеле зимски сан у породичној кући

Једна породица из Калифорније провела је зиму уз чудне звукове налик јаком хркању, који су допирали из простора испод њихове куће. Иако су мислили да им се „звуци само причињавају“, на крају су сошли до запањујућег открића.

Када се време пролепшало, породица је добила одговор на питање о томе шта се дешавало у њиховом подрумском простору. Установљено је да је чак пет медведа провело зимски сан (хибернација) под њиховим домом.

Чланови удружења "Bear League", које ради на очувању станишта медведа и помаже медведима у невољи углавном у региону језера Тахо, испричали су детаље запањујућег породичног искуства од прошле недеље.

У објави на Фејсбуку описали су како је једна женка медведа, заједно са троје својих младунаца и једним „усвојеним" , одлучила да проведе зиму у простору за оставу испод локалне куће.

„Реч је о кући у којој људи живе, и који су мислили да чују неку чудну буку налик хркању, али су то игнорисали јер једноставно није им - имало смисла... А и комшије су им рекле да им се вероватно „то само чини", јер они „ништа нису чули", наводи се у објави.

Додаје се: „Породица медведа се међутим, природно - пробудила и припремила за излазак у природу, а људи у кући су се коначно уверили да нема места порицању да се под кућом „и те како нешто велико и бучно дешавало".

Неименоване комшије породице која је доживела несвакидашње искуство, позвале су удружење "Bear League", чији чланови су помогли да се породица медведа прописно уведе у шуму, али и да се побрину да породица људи у кући такође остане неповређена.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво