Читај ми!

Мистериозна пећина случајно откриће јутјубера

Један „Јутјуб“ истраживач дошао је до невероватног открића након што је налетео на шупљину и просторију испод дрвета, које су га довеле до запањујуће очуване пећине витезова Темплара.

У видео-снимку који је објављен на Јутјубу, корисник Брендон Иксплорс отишао је на пут у Шифнал у Шропшилу у Енглеској, трагом информација о постојању пећине која је стара 700 година.

Након што је пронашао улаз у пећину, Брендон је признао да „заправо изгледа заиста језиво“ и да је „био у недоумици“ око спуштања, али да је убрзо био запањен оним што је открио упркос осећају „клаустрофобије“.

Иако су у пећини били видљиви трагови смећа, она је и даље била у беспрекорном стању с обзиром на то да се сматра да је на њој рађено у 18. веку.

Иако се могу наћи информације о томе да је пећину направио витез Темплар, каже се да нема доказа у прилог томе.

Брендонов пријатељ који га је пратио на путовању, истакао је да су овакве пећине наводно уклете због сатанских и црномагијских ритуала који су тамо извођени. Да у тим причама има истине почели су да сумњају кад им је, упркос пуним батеријама, светло почело да се гаси.

Пре него што је Брендон кренуо на ову експедицију погледао је све фотографије пећине које је могао да пронађе. Ниједна, како каже, не приказује лепоту онога што су затекли.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво