Читај ми!

Бер Грилс стигао и на „кров Србије“ – на Старој планини обилазио опасне локације а јео је и црве

Познати авантуриста Бер Грилс прошле недеље боравио је у Србији како би снимао материјал за емисију „У дивљини са Бером Грилсом“. Грилс је бивши маринац који се прославио емисијама о преживљавању, а његова последња станица за сада је Стара планина.

Бер Грилс је на Старој планини боравио пет дана, а како каже в. д. директора ЈП "Стара планина" Горан Караџић, бивши САС-овац врло је приступачна и природна особа без комплекса више вредности. Ипак, додаје, не воли да губи време сликајући се, осим са децом.

„Филмска продукција 'Фемили филм', где су и наши људи, што је јако важно, управо су га определили да дође на Стару планину. Важна је и улога Новака Ђоковића. Тог дана, када је одлазио и када смо разговарали, питао ме је за резултат тениског меча...“, испричао је Караџић, и додао да Грилс не крије да је Ђоковићев навијач, и да жели да снима са Новаком.

Караџић каже да на Стару планину долазе и боливудске звезде, тако је било и протеклог викенда, па су Индијци током Вимблдона, показали да и они навијају за Новака Ђоковића.

Када је реч о Грилсу, посећивао је тешко доступне локације током снимања, а користио је и хеликоптер.

„Он је долазио пар килограма мршавији, другачији је кретао, другачији се враћао. Одушевљен је тиме што је јео, а код нас на Старој планини се добро једе. Допала му се пеглана кобасица“, каже Караџић, и нада се да ће, после емитовања фантастичног материјала, Стара планина, где у дивљини живе и срне, медведи, вукови... још више привлачити туристе.

„Мислим да ћемо у тим емисијама видети мало екстремније ствари јер он то форсира, као што је Бабин зуб, и уопште те венце, Миџор је специфичан јер је литица према Бугарској, и сви ти водопади и кладенци... јео је црве... Једва чекам да то видим", прича директор ЈП „Стара планина“.

Додаје да сам Грилс није током посете имао посебне захтеве, да је јео ствари и у природи, а да је пробао и домаће специјалтете, белмуж, сиреве и кобасице, док су чланови екипе имали врло прецизне сатнице и планове.

Караџић је позвао све да посете „кров Србије“ – Стару планину, на којој је, како је рекао, ових дана највише 22 степена, док се широм Србије бележе врло високе температуре.

Тамо свакога, како тврди, чекају доктор Ваздух, доктор Вода, доктор Шетња, доктор Одмор и доктор Сунце.

Грилс је напустио локацију, а екипа је остала на Старој планини како би завршила преостале обавезе и припремила што бољи материјал за будући серијал популарног авантуристе.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво