Читај ми!

Нудисти се изгубили у шуми бежећи од јелена, полиција морала да их спасава

Аустралијска полиција казнила је двојицу нудиста са по 1.000 долара након што је хеликоптер морао да буде послат по њих јер су се изгубили у шуми након блиског сусрета са одраслим јеленом.

Полиција Новог Јужног Велса казнила је двојицу мушкараца јер су боравили на плажи која је затворена у складу са мерама против ширења коронавируса.

Док су уживали на празној плажи јужно од Сиднеја, нудисте је уплашио одрасли јелен од кога су побегли у оближњу шуму у којој су се изгубили.

Полиција је морала да пошаље хеликоптер. Пилот је приметио нагог 30-годишњег мушкарца са ранцем на леђима на једној од шумских стаза.

Након даље претраге, пронашли су и 49-годишњег мушкарца, који је био делимично обучен.

Њих двојица су рекли полицијајцима да су били на оближњој плажи када их је уплашио јелен због чега су отрчали у шуму.

Обојица су одведени у полицијску станицу где су кажњени са 1.000 аустралијских долара због кршења забране становницима Сиднеја од путовања ван града.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво