Читај ми!

Холанђани мост дуг 200 метара пребацују с краја на крај Ротердама

Званичници холандског министарства саобраћаја похвалили су се да су успешно започели премештање привременог моста. Конструкција дуга 200 метара пребацује се кроз центар Ротердама на нову локацију у индустријској зони града.

Мост, дуг 200, висок 40 и широк 20 метара, тегљачи премештају до локације која се налази поред моста Сурхоф, који је тренутно у процесу реновирања, преноси портал Дач њуз.

Сурхоф је важна веза између града и лучког подручја холандске највеће луке.

Транспорт конструкције се наставља, а привремени мост ће бити на новом месту, на понтонима, спреман за употребу током ноћи 14. маја.

„Планирање читавог процеса и премештања моста, као и постављање конструкције на жељену локацију зависи од много фактора – временских прилика, плиме и осеке. Због тога промена планова могла би се десити у тренутку“, рекли су у Сектору за транспорт и пловне путеве.

Процес премештања моста могао је да се прати уживо на Јутјубу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво