Читај ми!

Посао из снова на Бахамима, за 120.000 долара

Изузетно богата породица са Флориде у САД, плаћа око 120.000 долара годишње пару који ће се бринути о њиховом приватном острву на Бахамима.

Ако желите да живите острвским животом, али немате новца за то - ова прилика може бити идеална. Породица са Флориде тражи „искусни" пар који ће постати дугогодишњи члан тима, који ће им помоћи у управљању њиховим некретнинама на Бахамима.

Унајмљени пар уживаће у погодностима сталног запослења, укључујући смештај, здравствену заштиту и стоматолошке бенефиције, као и аутомобил предвиђен за радне задатке.

Њихове основне дужности укључују бригу о великом сеоском имању на Флориди, које се састоји од три куће, девет купатила и имања на Бахамима, које се састоје од четири куће са по четири спаваће собе у свакој кући.

Повремено ће пар обављати и послове дочекивања гостију на аеродрому. Посао подразумева и обављање кућних послова, одржавања хигијене, прање веша, пеглање.

Радно време је од понедељка до петка, од осам ујутру до пет поподне, са повременим викенд ангажманима, који би се плаћали као прековремени рад.

Кандидати треба да имају дозволу за рад у САД, као и да поседују возачку дозволу.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво