Читај ми!

Диву као Зазу на мотору видели нисте

Зове се исто као и чувена холивудска дива, а заиста је и постала права звезда друштвених мрежа. Можда сте је и срели или видели некада. Обично се вози на мотору иза свог газде. И она је глумица, додуше мало мање позната, али време је тек пред њом. Упознајте Зазу.

Заза је права звезда. Фасцинира и плени својим изгледом, али то није њен једини адут.

„Заза у принципу може све што желите, само је питање шта ко жели и шта ко воли. Она је моје кућне љубимче али ето нашли смо се, стално проводимо време заједно, углавном смо заједно, идемо свугде и снимала је свашта, то је једноставно Заза“, прича Зазин власник Драган Милутиновић.

Гостовала је у Лудим ноћима на РТС-у, снимала са Горданом Кичићем, учествовала је на модној ревији Драгане Грнчарски и снимала је спотове. Ангажују је често јер она може све.

Популарност и пројекте у којима је учествовала дели са пратиоцима на Инстаграму.

Највише Београђана Зазу зна као пудлу са мотора

„У принципу је тешко одржавати пса са белом длаком. Она се не лиња, длака јој не опада, и то је веома захвално једино што се шиша. Што се тиче козметике и одржавања, ја је одржавам, супруга је купа, а ја је фенирам и шишам“, објашњава Зазин власник и додаје да се звезда купа на сваких седам до 10 дана, а некада и чешће ако се упрља.

На мотор је села игром случаја.

„Зазу сам на мотор ставио због београдских гужви, једноставније је превести је мотором. И она је то прихватила. Нама је то одлично превозно средство. Људи нас сликају, снимају, излазе из кола“, прича Драган.

Лепа пудла, између осталог, вози се и на џет-скију. Прошле годину је била промотерка Џет-ски савеза Србије, али је то обустављено због коронавируса.

„Требало је да буде промотерка и светског Џет-ски савеза, али је то све за сада стало, остаје да видимо шта ће бити када прође ово лудило“, каже Драган.

Иако се дама не пита за године, открићемо Зазину малу тајну. Има шест година, или 42. Што би се рекло – дама у најбољим годинама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво