Читај ми!

Нови рекорд Твича – стримовао непрестано 31 дан, људи га гледали док једе, спава...

Почетком марта, Лудвиг Агрен почео је да стримује са свог Твич налога обећавши гледаоцима да ће наставити да стримује по десет секунди за сваког претплатника који се прикључи. Тридесет један дан касније, претплатници су и даље стизали, а он је прекинувши живи пренос јутрос већ поставио рекорд са највише претплатника на популарној гејмерској мрежи.

Круну је преотео од Тајлера „Нинџе“ Блевинса, који је пре три године током сличног маратона окупио 269.154 претплатника, а Агрен је мало пре краја преноса имао више од 282.000.

Бивши шампион честитао је преко Твитера на рекорду речима: „Рекорди су ту да буду премашени.“

Агрен испрва није ни очекивао да ће 31 дан стримовати, већ можда 24 или 48 часова. Али су нови претплатници пристизали, а са њима и време које је обећао да ће провести онлајн.

Гледаоци су га током читавог периода гледали како игра видео-игре, једе, спава...

Још се не зна колико је Агрен зарадио новца, пошто Твич нуди три нивоа плаћених претплата, од којих део иде ствараоцима садржаја, односно стримерима.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво