Читај ми!

Амерички пилоти видели НЛО, потврдила и контрола лета

Неколико америчких федералних служби потврдило је да су пилоти на једном од комерцијалних летова видели НЛО како великом брзином прелеће изнад њиховог авиона на југозападу Сједињених Држава.

Пилоти на лету 2292 „Американ ерлајнса“ изнад тромеђе Тексаса, Оклахоме и Новог Мексика приметили су на висини од 11.000 метара дугачки цилиндрични објекат који се кретао изузетно великом брзином, а онда нестао.

Убрзо након сусрета, пилоти су радио-везом јавили Федералној контроли лета у Албукеркију и питали шта се тачно дешава.

Њихов разговор пресрео је блогер Стив Даглас, који води портал Deep Blue Horizon, а његову причу су ускоро преузели и други медији.

„Да ли имате неке мете овде? Управо је нешто прелетело изнад нас. Дугачки цилиндрични објекат који је подсећао на крстарећу ракету кретао се великом брзином и прелетео нас“, јавили су пилоти.

На медијска питања о мистериозном сусрету, из „Американ ерлајнса" испрва су рекли да немају никакве информације о томе и да нису упознати са таквом ситуацијом.

Нешто касније, међутим, компанија је издала саопштење у којем је потврдила да је радио-снимак аутентичан.

„Након разговора са пилотима и додатних информација које смо добили, можемо да потврдимо да се разговор са командом лета заиста десио и да је потекао 21. фебруара са лета 2292. За сва даља питања, обратите се Федералном истражном бироу“, навела је компанија.

Да читава ствар буде још чуднија, Федерална администрација за авијацију такође је потврдила изјаву пилота, али да ништа није регистровала на својим радарима.

„Пилот је пријавио да је видео објекат изнад Новог Мексика нешто после поднева. Наши контролори нису приметили ништа на радарима у том подручју“, пише у кратком саопштењу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво