Читај ми!

Како се наноси парфем да би трајао цео дан

Без обзира на то да ли сте пре за цветне ноте или више волите оне нешто суптилније, свако има мирисни потпис који једноставно обожава. Иако ће највећи број нас прснути парфем на врат и на унутрашње стране ручног зглоба и протрљати, постоје бољи начини да мирисни облак задржимо дуже око себе.

Припаднице нежнијег пола чешће знају како да миришу сјајно цео дан. Мушкарци су слабије упућени, али подједнако заинтересовани да сазнају како да мирис траје што дуже. Списак цака није дуг па вас од постојаног мириса дели неколико пасуса.

Проверите снагу парфема

Врста мирисне течности утиче на снагу и дуготрајност мириса на кожи. Луксузна тоалетна вода трајаће око четири сата, парфемска вода нешто дуже – пет до шест сати на кожи док парфем може трајати цео дан.

Служећи се триковима који су добро познати у круговима познавалаца пафрема, мириси ће трајати и дуже, али добро је на почетку одабрати снагу која одговара вашим потребама.

Парфем на тачкама где се мери пулс

Већина људи само напрска зглобове, али ако пафрем нанесете на пулсне тачке, ваш мирис ће још дуже трајати. Дакле, парфем распршите на потиљак, зглобове, лактну јаму и задњи део колена (да, добро сте прочитали). Ово делује због чињенице да су та подручја тела природно топлија, што активира мирис и ослобађа га током дана.

Мирис у коси

Ваша коса може задржати мирис парфема једнако добро као и кожа, шаљући мирисни рафал када год је пребаците преко рамена. Избегавајте да прскате парфеме било које врсте директно на косу – осим ако није посебно дизајниран за ову употребу – јер алкохол који се користи у њему може нанети штету.

Саветује се да се парфем прсне на четку, чешаљ или дланове и онда нанесе на косу.

Ускладите своје производе

Многи луксузни парфеми имају одговарајуће гелове за туширање, креме за тело и руке и разне друге производе. 

Ако неки мирис обожавате и желите да траје цео дан, улагање у ове производе је сјајна идеја.
Мирисаћете невероватно од главе до пете, а ваша околина ће почети да вас препознаје по мирисном потпису.

Прво утрљајте вазелин

Можда звучи чудно, али нанесите малу количину вазелина на подручје на које наносите парфем. Ово ће кожу учинити мекшом и задржаће мирис дуже. 

Нанесите парфем у правом тренутку

Парфем дуже траје на мало маснијој кожи. Нанесите га након туширања и не заборавите лагано млеко за тело пре прскања како бисте помогли да се мирис „залепи“ на кожу.

Наносите парфем директно на кожу и избегавајте трљање зглобова, јер то може проузроковати пуцање молекула парфема, чинећи да „бледи“ много брже него што би требало.

Без обзира на то да ли се држите свог уобичајеног мириса или испробавате нешто ново, користећи наведене парфемске трикове поћи ће вам за руком да људи желе да знају који то квалитетан парфем користите када се око вас шири предиван мирис током целог дана.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво