Читај ми!

Рад од куће могућ је и из хотелске капсуле

Један хотел у Јапану трансформисао је капацитете за ноћење у радне просторе, у настојању да подстакне пословање после великог пада зараде током пандемије коронавируса.

Хотел „Аншин Оиадо" у Токију обновио је читав спрат у свом хотелу како би људима који се баве канцеларијским пословима омогућио простор за рад. 

Сада су у понуди такозване капсуле за смештај, које су опремљене креветом, ормарићима, рачунарским уређајима, имају интернет велике брзине, а клијентима је на услузи могућност одржавања веб конференција.

Хотел смештајне кабине, рађене по узору на првокласне кабине путничких авиона, редовно третира антибактеријским и дезинфекционим средствима, како би се смањила могућност ширења зараза у објекту.

У кабине се улази отиском прста. 

Гостима је на располагању и вештачки извор минералне воде, где се могу окрепити купком.

Најновија хотелска услуга, резултат је препорука Јапанске агенције за туризам, која подржава нове и смеле иницијативе у пословању током пандемије.

Кампања „Иди на путовања" подстиче домаћи туризам, који може свакако бити и пословни, што ће хотелима омогућити да нуде услугу смештаја у канцеларија.

У оквиру кампање, у току су бројни попусти а акције важе само за држављане Јапана.

Јапан позива своје грађане да буду одговорни и да све што могу, обаве код куће, што је део мера у борби против коронавируса.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво