Дебата о важном питању се води на Твитеру: Где жирафа треба да носи лептир-машну?

Сећате се случаја беж или плаве хаљине? Друштвене мреже имају невероватно изражену способност да у први план истакну важна животна питања, попут, примера ради, пандемије коронавируса, глобалног загревања, бројних криза у свету, изборних трка, друштвених аномалија и где тачно жирафе треба да носе лептир-машну.

Да, медији су препуни вести о пандемији коронавирусаразвоју лечења и вакцинезахуктавању изборне трке у САД, али ту и тамо на друштвеним мрежама уме да се започне и распламса дебата и о, на први поглед, неважним стварима.

Тако се овај пут повела расправа не о томе да ли жирафе треба да носе лептир-машне (то се, је ли подразумева), већ где тачно треба да их носе – на дну или врху врата.

Мишљења су подељена - неки мисле да је природно да лептир-машне иду одмах испод браде, док други сматрају да машна треба да стоји на крагни кошуље, која вероватно у жирафином случају не би ишла до врха врата, па би машна стајала на дну врата.

Почетни твит који је поставио ово суштинско питање, подељен је више од 8.500 пута, а стигле су хиљаде одговора.

Иако би се могли запитати чему овакве расправе, можда је најбоље не. Него, где ви мислите да би жирафа требало да носи лептир-машну?

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво