Мајмун није „ушао у тенак“, али му је украо телефон па правио селфије

Можда није „ушао у тенак“, што би Бора Тодоровић рекао у „Подземљу“, али један мајмун у Малезији украо је телефон од студента Закриџа Роџија, а онда се занимао са камером и направио, најблаже речено, занимљиве фотографије.

Садржај телефона био је богатији за снимак мајмуна који покушава да поједе телефон и још неколико селфија, који су постали веома популарни на друштвеним мрежама.

Роџи, који тренутно студира, каже да је мислио да му је неко украо телефон док је дремао, али није било никаквих знакова провале.

„Једино што ми је падало на памет јесте да је неком магијом нестао“, рекао је Роџи за Би-Би-Си.

Ни трага ни гласа од телефона није било све до сутрадан када је његов отац приметио мајмуна у задњем дворишту. Када је назвао на синовљев број чуо је звоно у џунгли недалеко од дворишта.

Пронашао је телефон на земљи испод палме. Роџијев ујак се нашалио да можда постоји фотографија лопова на телефону, а након што је очистио уређај отворио је галерију.

И имао је шта да види, селфије мајмуна и кратки снимак покушаја да телефон постане ручак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво