Шпански одборник одлучио да се истушира током онлајн састанка, али заборавио да угаси камеру

Градски одборник у северној Шпанији понудио је своју оставку након што је случајно оставио камеру упаљену током онлајн састанка са другим одборницима, током којег је одлучио да кришом оде да се истушира.

Одборници Торелавеге окупили су се онлајн да разреше проблеме општине од 52.000 становника. Пратећи протоколе у складу са мерама против ширења коронавируса, половина одборника укључила се у састанак путем видео-чета, а седница је преношена уживо.

Како се састанак отегао до поднева, један од одборника Бернардо Бустиљо увидео је да неће стићи да се истушира, одвезе ћерку и стигне на други посао тренера пливања.

Онда му је синула сјајна идеја и решење за његове проблеме. Однеће компјутер у купатило, смањити екран за чет да може да слуша састанак док се тушира.

Док су његове колеге разматрале план чишћење локалне реке, у доњем левом делу екрана појавило се прозорче на којем се приказивало шта камера са његовом компјутера снима.

Срећом, матирано стакло на вратима туш кабине заклањало је поглед. Док се туширао од воде није чуо позиве на мобилни телефоне, док су његове колеге махнито покушавале да га упозоре да је камера и даље упаљена.

Ипак, то није био крај. Бернард је не знајући све ово на крају туширања изашао из кабине наочиглед свих колега, новинара и људи који су гледали пренос.

Градоначелник је брзо реаговао и одмах прекинуо састанак.

Бустиљо је после објаснио да је све била искрена грешка и да му је савест мирна.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво