„За наше хероје“, мурал из Новог Сада освануо на једној од најпосећенијих Фејсбук страница

Страница „Сарказам“, коју прати 40 милиона људи на „Фејсбуку“, поставила је фотографију новосадског мурала на којем се лик доктора нашао у друштву најпознатијих стрипских суперхероја, а пост је већ лајковало скоро 90.000 људи.

У част труда и напорног рада медицинских радника током пандемије коронавируса, пре око 15 дана у Новом Саду освануо је мурал „За наше хероје“, а на њему се у друштву Спајдермена, Бетмена, Капетана Америка и Ајронмена нашао и доктор са маском.

Сада је фантастични примерак стрит-арта привукао пажњу једне од најпопуларнијих страница на Фејсбуку, на којој је понео титулу „Најбоља фотографија на интернету“.

Пратиоци странице су очигледно били одушевљени муралом иза којег стоји удружење „Арт на зид“, који је за кратко време сакупио скоро 90.000 свиђања, а пост је подељен 4.000 пута.

Људи су у коментарима хвалили идеју уметника, као и медицинске раднике који су пожртвовано обављали свој посао претходних месеци.

Наравно, пошто се ради о страници која носи име Сарказам, нашли су се и такви коментари, па се један корисник упитао шта ког ђавола тражи Бетмен на муралу, када су слепи мишеви одговорни што је вирус прешао на човека.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво