Продаје се вила на острву Ванкувер, спремна за карантин

У случају да морате дуго да будете у карантину, учините то на изолованом имању на острву Ванкувер у Канади. Имаћете свежу храну гајену на имању, а из виле можете на приватну плажу, уз притисак на дугме из подземне гараже можете бродићем или глисером на вожњу океаном… Све што вам је потребно је 9,2 милиона долара да купите и неколико стотина хиљада долара за годишње одржавање имања.

Када је бизнисмен и хотелијер Раул Малак 2012. године купио модерну вилу на острву Ванкувер у Канади, грађевина је била скоро нова – имала је само шест година. Претходни власник потрошио је 17,2 милиона америчких долара на изградњу куће, која је трајала безмало седам година.

Када је морао да се одсели, Малак је за нешто више од 3,5 милиона америчких долара купио намештајем опремљену вилу, помоћну зграду и око 27 хектара земљишта, пише Блумберг.

Ипак, током година, испоставило се да је за њега и супругу то превише простора и да би породица са неколико деце више уживала и боље користила могућности које имање и вила пружају.

Малак је дао оглас, али током претходне три године није наишао на купца који би се према кући „понашао“ како треба.

Имање обрађује околно становништво без закупа јер Малак инсистира да се земља користи, а тако жели да остане и када вила добије новог власника. 

Вила има шест спаваћих соба, подељених у два дела – део за власника и део предвиђен за госте, идеалан за изолацију јер, осим одвојених купатила, имају и засебне улазе у ову велику, луксузну грађевину.

Ко воли да се вози океаном, има могућност да се ходником спусти до подземне гараже у којој се налази бродић или глисер и притиском на једно дугме може испловити а да никоме у вили не смета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво