Наставник у костиму Спајдермена забавља децу током изолације

Град Стокпорт на северу Енглеске има новог јунака, локалног Спајдермена који забавља децу док је на снази ограничење кретања због коронавируса.

Џејсон Берд, 34-годишњи наставник борилачких вештина, почео је да се облачи као Марвелов јунак и тако обучен током свакодневног џогирања прави акробатске скокове и окрете који силно забављају, посебно млађе становнике Стокпорта, преноси Ројтерс.

Берд је на ову идеју дошао захваљујући свом колеги који је имао обичај да се облачи у костиме популарних супер-хероја током видео разговора са ученицима. То му се учинило занимљивим и одлучио је да и он позајми костим од пријатеља и увесељава децу.

„Сва деца из моје улице у прозорима држе лутке Спајдермена или лепе на прозоре поруке којима ме позивају да прођем поред њихове куће. То ме чини срећним, окупира ме и помаже да останем здрав“, каже Берд.

Иначе Џејсон Берд је међу првима затворио своју школу борилачких вештина како би смањио ризик од ширења коронавируса. Строго се придржава правила физичког дистацирања, а деци, осим што их забавља имитирајући покрете Спајдермена, даје савете како да што квалитетније проводе време у својим домовима и да се придржавају свих савета како би се заштитили од инфекције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво