„Пошта“ позвала децу да пишу Деда Мразу

„Пошта Србије“ позвала је данас све девојчице и дечаке да се пишу Деда Мразу и да радове пошаљу на наградни конкурс „Пиши Деда Мразу“.

Појединачне или групне радове, по слободном избору – цртеже, стихове, приче, поруке, честитке, жеље и слично – треба спаковати у писмо и послати их до 3. децембра на поштански преградак 900, 11000 Београд 6, новогодишњи конкурс „Пиши Деда Мразу“ који се ове године организује 14. пут.

„Пошта“ је саопштила да тиме жели да уведе децу у свет од­ра­ста­ња кроз писмо, култу­ру пи­са­ња и пи­сме­ност, уз по­ру­ку да не­гу­ју пра­ве вредно­сти и да свој маштови­ти ства­ра­лач­ки по­тен­ци­јал не за­не­ма­ре ни ка­да пре­ђу у свет одраслих.

За појединачне радове је обавезно назначити име и презиме аутора, годиште, адресу и контакт телефон, док је за групне радове неопходно навести назив установе, број деце која су учествовала у креирању рада и контакт телефон учитеља или васпитача.

Најуспешнија остварења у појединачној и групној конкуренцији биће награђена поклонима. Право учешћа на конкурсу имају деца до 10 година.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво