Читај ми!

Молите се за цео свет, а не само за Париз

Талентовани млади уметник Џерамел Лу нацртао је оно што многи људи широм света понављају након терористичких напада у Паризу – неједнаки третман светских медија према трагичним догађајима у различитим деловима света.

Цртеж показује у левом делу Ајфелову кулу у фокусу светских медија, док су са десне стране, далеко од медијских очију, илустровани напади у Бејруту, Сирији, Палестини, Авганистану, Кенији и Ираку.

„Цртеж је само и искључиво намењен критици неједнаког третмана светских медија према терористичким нападима широм света“, истиче уметник, додајући натпис: #PrayForTheWorld (Молите се за цео свет), уместо #PrayForParis, који се ових дана делио на друштвеним мрежама.

Имајући у виду да је његов цртеж прикупио скоро 40.000 „свиђања“, може се рећи да се доста људи са њим сложило.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво