Читај ми!

За удају више није потребан ни младожења!

Јапанска туристичка агенција пружа прилику свим девојкама које се још увек нису удале да буду младе, на један дан, без икакве потребе за младожењом. Агенција „Церца“ нуди дводневну понуду за соло свадбени пакет у граду Кјоту, у Јапану.

На сајту агенције тврде да за оне жене „које се још нису удале и не знају да ли ће се то икада десити“, имају савршену понуду – да обуку венчаницу и фотографишу се „док су још младе и лепе“.

Цене се крећу од 1.706 фунти и укључују консултације за клијенте и помоћ при одлуци између традиционалног јапанског венчања или беле венчанице и бидермајера.

Клијенти могу да посете специјализовану продавницу за венчања и да изаберу своју омиљену хаљину или кимоно. Други дан почиње са сређивањем фризуре и шминке, а онда следи облачење хаљине.

Фотограф је на располагању током читавог јутра и бележи све битне тренутке док се млада шета по јапанском врту "Shugakuin Kirara Sanso".

У цену је укључена и једна ноћ у хотелу и мини фото-албум са фотографијама, како би млада увек могла да се присети битног дана.

По жељи, клијент може изабрати и младожењу из каталога, додатно цвеће, спа-третман или партнера за вечеру.

Кјото се налази на два сата брзим возом јужно од Токија и недавно је добио награду "Travel and Leisure" за најбољи светски град. Има богату историју и добру репутацију као јапански капитални и културни центар. Град је и дом Царској палати и једино место где се још увек могу видети праве гејше.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво