Премијерова супруга „била на зеленој Венери”

Мијуки Хатојама, супруга новоизабраног јапанског премијера, тврди у својој књизи да је пре 20 година била отета од стране ванземаљаца, на једну ноћ.

Супруга Јукија Хатојаме, новоизабраног јапанског премијера, тврди да је пре 20 година имала блиски сусрет треће врсте.

"Док је моје тело спавало, мислим да се моја душа возила у ванземаљској летилици у облику троугла и да сам била не Венери", пише Мијуки Хатојама у књизи коју је издала прошле године.

"Било је то предивно место са пуно зеленила", додаје 66-годишња Мијуки, између осталог, пензионисана глумица, играчица и певачица, спиритуалиста, гуру за животни стил, ауторка многих кувара, макробиотички ентузијаста...

Своје искуство са ванземаљцима oд пре 20 година, Мијуки je описала у књизи "Врло чудне ствари које су ми се догодиле".

Она у књизи наводи да је када се пробудила испричала свом тадашњем супругу своје необично путовање на Венеру, али да је он покушао да је увери да је то био само сан.

"Мој садашњи супруг би другачије реаговао. Он би сигурно рекао 'то је сјајно'", пише Мијуки.

Занимљив је коментар Роберта Роја Брита, уредника на сајту "Лајв сајенс" који каже да две ствари "чине причу сумњивом".

Као прво, зашто су је ванземаљци одвели само на Венеру? Брит сматра да је то "баш досадно" и да би, уколико заиста постоје, сигурно имали неке егзотичније дестинације где би НАСИ било теже да их нађе.

Друго, Венера није зелена! И ако ће да "сања овакве бесмислице, могла је бар да отвори неку стручну књигу и сања је у правим бојама", подругљиво пише Брит, додајући да је површина Венере браонкасто-црвена и да би људи на њој били спржени, ако пре тога не би "прсли" од екстемног притиска ваздуха.

Осим што је била на "зеленој Венери", Мијуки је, такође, у претходном животу познавала Тома Круза - кад је био Јапанац - и сада једва чека да сними холивудски филм са њим!

"Верујем да ће се схватити када се будемо срели и када му будем рекла 'Дуго се нисмо видели'", изјавила је недавно Мијуки у једном интервјуу.

Иначе, њен супруг Јукио Хатојама (62) ће 16. октобра након гласања у парламенту бити постављен за премијера, будући да је прошле недеље његова Демократска странка Јапана однела убедљиву победу над либералима који су земљом владали последњих 50 година.

Хатојама је у прошлости добио надимак "ванземаљац" због својих истакнутих очију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво