Читај ми!

Највиша „коцкаста“ јелка

Ако ускоро путујете у Лондон, обавезно посетите железничку станицу Сент Панкрас коју краси несвакидашња новогодишња јелка. За њену израду требало је два месеца и више од 600.000 „лего“ коцкица.

Поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника, на железничкој станици Сент Панкрас у Лондону постављена је највиша јелка, за чију израду је употребљено више од 600.000 „лего" коцкица, а слагање је трајало два месеца.

„Коцкасто" дрво високо је 12,2 метара, има 172 гране и чак хиљаду украсних кугли.

Јелку је осмислио Данкан Титмарш, једини овлашћени „Лего" професионалац у Великој Британији, а за финално постављање било је потребно пуних шест сати.

„Суштина марке 'лего' јесте у игрању и креативности, а Божић је савршено време за славље и забаву. Ова јелка је сјајан пример тих вредности и показује да са 'лего' коцкицама можете пустити машти на вољу и саградити било шта", рекао је Дејвид Баксбаум, директор маркетинга компаније „Лего".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво