Најбезбеднији секс у време коронавирса – водите љубав сами са собом

Градске власти Њујорка, града у којем је од 8,7 милиона становника коронавирусом заражено 12.000, објавио је приручник за безбедан сексуални живот током епидемије, с нагласком на то да је тренутно један од сигурнијих начина водити љубав са својим сталним партнером, преноси Њујорк пост.

Америчко министарство здравља, које потписује приручник, препоручује грађанима Велике јабуке, која је сада потенцијално највеће жариште коронавируса у свету, да је ипак насигурније водити љубав са самим собом.

Мастурбација је најбезбеднија, поготово ако пре и после тога топлом водом и сапуном оперете руке (али и своје играчке), јер је то једини поуздан начин да се не заразите коронавирусом.

Други, мада мање безбедан начин сигурног секса, јесте вођење љубави са партнером с којим живите.

„Остварујте што мање блиских контаката с другим људима, укључујући и секс, ако желите да спречите ширење Ковида-19“, пише у приручнику објављеном на градском сајту.

Избегавајте групни секс, избегавајте да се љубите, а они који партнере траже преко интернета, нека се задрже на видео-сусретима, порукама и четовању, препоручује њујоршки приручник за безбедан сексуални живот током пандемије коронавируса.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво