Квантна медицина – Медицина будућности

Нова грана медицине којом могу да се баве само лекари који су лиценцирани у Србији од стране нашег Министранства здравља. Лекари морају да прођу обуку у оквиру Српског лекарског друштва.

Многи тврде да је то медицина будућности и да препознаје и зачетке болести. Да ли је квантна медицина потпуно нова грана медицине.

Гостујујући у Београдској Хроници доктор Владимир Синицки, специјалиста радиологије и квантне медицине рекао је да је квантна медицина нова грана медицине која интегрише знања и искуства западне и источне медицине, пружа најбоље из те две медицине и даје могућност пацијентима да превазиђу болест.

Да се излече на безболан начин без штетног деловања лекова. Дијагностика се може вршити без штетног зрачења и контраста, као и негативних последица за пацијенте.

Многи тврде да квантна медицина може да препозна почетке неке болести.

„Уз помоћ апарата који се користе за дијагностику квантне медицине можемо да видимо предиспозицију обољења, јер ми снимамо електромагнетне таласе наших ћелија ткива и органа. Свака болест има четири фазе. У првој фази болести имамо поремећај електромагнетног поља у ћелији, у другој фази долази до поремећаја информација између ћелија, трећа фаза је биохемијска фаза, а четврта фаза је фаза манифестације болести“, напоменуо је доктор.

Код квантне медицине нема ограничења у старосној граници пацијента.

„Прво разговарамо са пацијентом и узимамо анамнезу, после тога се обавља термовизијски скенер, где снимамо топлоту пацијента или инфрацрвено зрачење, то није штетно. После овог снимања примењује се биорезонантни скенер, преглед је поуздан. Тачност прегледа је око 90 одсто. Свака ћелија пацијента има кодирану фреквенцију електомагнетног поља“, рекао је доктор Владимир Синицки.

Такође је додао да би било добро да квантна медицина буде део нашег здравственог система, јер у року од сат времена имате скрининг целог тела.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво