Читај ми!

Џулија Робертс своју љубав према Џорџу Клунију носи на хаљини

Није тајна да популарна холивудска глумица Џулија Робертс поштује и воли свог колегу, такође познатог холивудског глумца Џорџа Клунија. На необичан начин своја осећања поделила је са светом на свечаности у Вашингтону.

Нико није могао да предвиди начин на који ће Џулија показати то поштовање колеги. На 45. свечаности у „Кенеди центру" у Вашингтону, где је Џулија била гошћа, појавила се на црвеном тепиху у необично украшеној хаљини.Креација је дело стилисте Елизабет Стјуарт.

Џулија је на свечаности носила дугу црну хаљину од сатена  бренда „Moschino", која је била украшена сликама и кратки црни сако.

Осликана хаљина показала је слике Џорџа Клунија у различитим филмским улогама, заједничке слике награда на Златном глобусу 2015. године, слику на којој се глумци заједно смеју, као и старинске фотографије Клунија из његових млађих дана. Џулија је носила накит куће „Chopard".

Иначе, глумачки пар први пут је радио заједно на на пројекту Ocean's Eleven 2001. године. Од тада су сарађивали на шест филмова -а најновији је Ticket to Paradise.

Глумица је недавно рекла Џимију Кимелу да је постала "тренутна пријатељица" са Клунијем када су се први пут срели и „да је имала осећај да ће њихово пријатељство трајати заувек".

На истом догађају ЏорџКлуни се појавио са својом супругом Амал, која је носила дугу сребрну хаљину са шљокицама. Клуни је носио црно одело, белу кошуљу и траку у бојама дуге.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво