Читај ми!

Кетрин Зита-Џонс убеђена да је рођена да буде женска верзија Џејмса Бонда

Холивудска звезда Кетрин Зита-Џонс је у интервјуу за британски Телеграф открила да је очајнички желела да игра женску верзију Џејмса Бонда. Ова жеља је толико јака да улогу агента 007 назива „неоствареном љубављу“.

Кетрин Зита-Џонс, иначе рођена Велшанка, у интервјуу за Телеграф, открива да би чак и после свих ових година, сигурно искористила прилику да се на великом платну појави као најпознатији шпијун.

„Имала сам квалитете да будем жена Бонд. Година сам била материјал за Бонда. Заправо, сањала сам да будем шпијунка када сам била клинка, ако не успем као глумица“, додала је позната глумица.

Чак и као одрасла и остварена глумица надала се да ће спојити оба ова професионална сна у један. Нажалост, Зита-Џонс никада није имала прилику да се уклопи у традиционално мушку улогу Бонда. Када је сазрела као глумица, још је било прерано да жена преузме ту улогу и да обожаваоци ове франшизе, критичари и љубитељи вратоломних акционих сцена то прихвате.

Тако је прилика пропуштена. Барем тако мисли глумица.

Такође, „Еон продакшнс“ (Eon Productions), студио који је одговоран за филмске приче о агенту 007, открио је да имају прилично строге захтеве у погледу будућег тумача Бонада, Џејмса Бонда. Ти стандарди, нажалост, поново не иду у прилог Зити-Џонс.

Мајкл Џеј Вилсон и продуценткиња Барбара Броколи открили су да ће године глумца који ће играти Бонда бити пресудне. Вилсон је нагласио: „Имајте у виду, Бонд је већ ветеран и има доста искуства, већ је прошао кроз бројне ратове, да тако кажемо.“

Пошто Кетрин Зита-Џонс данас има 53 године, изгледа да је пропустила брод, али пошто је тренутно прилично заузета, то јој није нарочито битно.

Нетфликс је управо издао серију Тима Бартона, Породица Адамс, у којој глуми легендарну и шик мајку, Мортишу Адамс.

Али, иако има пуне руке посла, глумица је спремна, уколико позив да игра Бонда стигне, да га оберучке прихвати.

„Ох, то би било апсолутно да“, у шали је напоменула. „То се не доводи у питање.“  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво